Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Κινέζοι δίνουν 550 εκατ ευρώ για να πάρουν την Μίλαν

Το … σήριαλ της παραχώρησης των μετοχών της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην εταιρεία του Γου (σε συνεργασία με τον Αμερικανό, Σαλ Γκαλατιότο) συνεχίζεται.

AC-Milan-Silvio-BerlusconiΕδώ και έναν χρόνο, με τον νυν ιδιοκτήτη των «ροσονέρι» πότε να καθυστερεί την υπόθεση, πότε να δείχνει ότι πάει να τ” ακυρώσει όλα και πότε να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο ώστε να απαλλαγεί από το… βάρος της ηγεσίας του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», έχει πλέον προκύψει νέα εξέλιξη που ενδέχεται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο οποιαδήποτε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ομάδας!

Η εταιρεία Fosun με έδρα της Σανγκάη, σε συνεργασία με το γραφείο Gestifute, του δημοφιλούς ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, έχει εκδηλώσει θερμότατο ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της Μίλαν και ετοιμάζει αποφασιστική κίνηση!

Η προσφορά που αναμένεται να κατατεθεί στους Ιταλούς θα φτάσει στα 550 εκατ.ευρώ!

Ο Μέντες, έχει εμπειρία από διαπραγματεύσεις μεταβίβασης μετοχών, αφού είχε εμπλακεί στην αγορά της Γουλβς από την κινεζική Guo Guangchang, ενώ, είχε προσπαθήσει να βοηθήσει και τον Πίτερ Λιμ προ διετίας, όταν το νυν αφεντικό της Βαλένθια είχε αποτύχει να πάρει εκείνος τη Μίλαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By