Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κίνημα Αλλαγής: Ποια πρόσωπα «παίζουν» για τη θέση του γραμματέα

Σε γραμμή ότι έρχονται εκλογές η Φώφη Γεννηματά – Οι επιτροπές ψηφοδελτίων και αυτοδιοίκησης θα ετοιμάσουν λίστες για εθνικές και τοπικές εκλογές – Γιατί στο Κίνημα Αλλαγής θεωρούν ότι ο Πάνος Καμμένος θα διαφοροποιηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση της διάταξης μάχης της Κεντροαριστεράς μετά το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Τα πρώτα βήματα είναι η συγκρότηση της Εκτελεστικής Γραμματείας (σ.σ. το Πολιτικό Συμβούλιο θα μείνει ως έχει) και η ανάδειξη του νέου γραμματέα. Για τη θέση έχουν ακουστεί
ο Άγγελος Τόλκας, ο Μιχάλης Κατρίνης και ο Παύλος Χρηστίδης, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει οριστική απόφαση.

Παράλληλα, θα συγκροτηθούν οι επιτροπές ψηφοδελτίων και αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της εκλογικής ετοιμότητας στην οποία έχει θέσει το νέο κόμμα η Φώφη Γεννηματά. Θα ξεκινήσει και εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα για την εξειδίκευση του προγράμματος ανά περιφέρεια και πόλη.

Σε αυτή την πορεία θα δημιουργηθούν και οι νέες νομαρχιακές επιτροπές.

Ο νέος φορέας θα δώσει κρίσιμες «εξετάσεις» στη Βουλή, όπου μία πιθανή συζήτηση του Σκοπιανού θα θέσει σε δοκιμασία τη συνοχή του εγχειρήματος που ξεκίνησε με διακομματικά χαρακτηριστικά.

Με ενδιαφέρον οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής παρακολουθούν και την εξέλιξη των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, καθώς υπάρχει η εκτίμηση πως κάποια στιγμή ο Πάνος Καμμένος θα διαφοροποιηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για να αυξήσει τις πιθανότητες εκλογικής επιβίωσης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By