Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Κίνηση: Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω Black Friday

Κίνηση για γερά νεύρα και ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί σε κομβικά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς οι καταναλωτές συρρέουν στα πιο διάσημα πολυκαταστήματα, λόγω των προσφορών της Black Friday, για να ψωνίσουν.

Όπως καταγράφεται στις πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema, ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη δεξιά λωρίδα, από το ρεύμα της Αττικής Οδού, με τους οδηγούς να παραμένουν κολλημένοι στο τιμόνι, και το ενδεχόμενο να μπουν στο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας να φαντάζει άπιαστο όνειρο.

Σύμφωνα με τον χάρτη της Google που καταγράφει την κίνηση στους δρόμους λεπτό προς λεπτό, στο κόκκινο είναι η κίνηση αυτή την ώρα και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο ανοδικό ρεύμα της Κατεχάκη.

Μεγάλα εμπορικά καταστήματα υπάρχουν και στην Εθνική Οδό, εκεί όπου καταγράφεται αυξημένη κίνηση, τμηματικά, στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημαντικό μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα, και στην λεωφόρο Βεΐκου, στο ρεύμα καθόδου, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

 

Untitled-1

black_foto

(Visited 1 times, 1 visits today)
By