Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Κίνηση Ματ από το kiku και η απόκτηση ενός παγκόσμιου διακεκριμένου chef

Ο μέχρι πρότινος και για 10 χρόνια δεξί χέρι του πιό φημισμένου chef παγκοσμίος και ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους chef , ανέλαβε καθήκοντα executive chef στο πιο παλιό και διαχρονικό εστιατόριο της Ελλάδας το kiku

Το kiku ,το μοναδικό και διαχρονικό εστιατόριο που λάνσαρε στην γαστρονομική αγορά της χώρας την πρωτόγνωρη τότε ιαπωνέζικη κουζίνα. Άρχισε να λειτουργεί το 1993 στην οδό Δημοκρίτου 12 στο Κολωνάκι.

Ό, τι και αν ακούσετε ή όσα σχόλια και να διαβάσετε, θετικά ή αρνητικά για την εμπειρία στο kiku, είναι ένα γαστρονομικό εγχείρημα που απαιτεί την παρουσία σας για να το κατανοήσετε και αυτό ακριβώς είναι ο άσσος που πετάει κάθε φορά από το μανίκι του.

Οι δημιουργοί, είχαν στοχεύσει από τον σχεδιασμό του σε μια γαστρονομική ταυτότητα υψηλού επιπέδου , που συνεχίζεται ωσ σήμερα.

To 2019 το kiku μας επιφύλαξε μια ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη έκπληξη. Ο λόγος για την μεταγραφή του αξιόλογου chef Νίκου Σκαμνάκη που αναλαμβάνει να διανθίσει το μενού του εστιατορίου με ορισμένες καινούργιες δημιουργίες .

Οι βάσεις του είναι γερές και το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο. Στο kiku του δίνεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία να το ξεδιπλώσει και να το εξελίξει στα πλαίσια ενός εστιατορίου που διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του.

Το KIKU λειτουργεί: (Δευτέρα – Σάββατο / 19:00 – 01:00)

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 36 47 033

www.kikurestaurants.com

(Visited 1 times, 1 visits today)
By