Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Κίνηση: Τροχαίο με τραυματίες στη λεωφόρο Αθηνών – Πού έχει μποτιλιάρισμα στην Αθήνα – Η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας

Σε ρυθμούς κανονικότητας από σήμερα η χώρα μετά από το πολύμηνο lockdown, καθώς, μεταξύ άλλων, η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 12 και μισή μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, με το άνοιγμα του τουρισμού απελευθερώθηκαν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενώ όσοι θελήσουν να επισκεφτούν τα νησιά,θα πρέπει να φέρουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού μετά την παρέλευση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση είτε αρνητικό τεστ κορωνοιού.

Την αύξηση της πληρότητας των πλοίων από σήμερα στο 85% για όσα διαθέτουν καμπίνες και στο 80% για τα υπόλοιπα, προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Μεταμόρφωσης και στο ανοδικό, στο ύψος του Μοσχάτου.

Νωρίτερα, προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, όταν ένα όχημα συγκρούστηκε με μια μηχανή, στο ύψος του προφήτη Δανιήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, ενώ η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη.

atixima_lewf_athinwn4

atixima_lewf_athinwn2

atixima_lewf_athinwn4

 

 

Πολύ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στη λεωφόρο Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. Καθυστερήσεις και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Χίλτον.

Όσον αφορά στα διόδια της Ελευσίνας, η κυκλοφορία των οχημάτων, συγκριτικά με την προηγούμενη Παρασκευή, είναι αυξημένη κατά 60%.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By