Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κυρ.Μητσοτάκης: «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου»

«Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

fosphotos.com
fosphotos.com

Όσο πιο γρήγορα κινηθεί η διαδικασία, τόσο πιο γρήγορα θα ανανεωθεί η Ν.Δ, σχολίασε αναφερόμενος στην εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τόνισε ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στο κόμμα, ενώ επεσήμανε ότι θέτει υποψηφιότητα γιατί πιστεύει πως έχει το σχέδιο και τη θέληση για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που απαιτούνται.

«Δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να καθυστερήσει η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, από τη στιγμή που άνοιξε το θέμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης», σχολίασε. Συνεχίζοντας, παραδέχθηκε ότι το όνομα του στα πρώτα του βήματα στην πολιτική αποτέλεσε πλεονέκτημα, ωστόσο τόνισε ότι εν συνεχεία μετατράπηκε σε μειονέκτημα.

«Καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση, ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου», πρόσθεσε. Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί σε όλα με την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως διευκρίνισε, ωστόσο, δεν θα μετατρέψει τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση. Όπως ανέφερε, επιθυμεί οι πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής γιατί, διευκρίνισε, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει από κάτω προς τα πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θεωρεί χρέος του να επισκεφθεί τους τέως προέδρους, αναζητώντας τη συμβουλή τους, ενώ ανέφερε ότι θα μιλήσει με ανθρώπους που είναι αποστασιοποιημένοι από την πολιτική και οι οποίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στη Ν.Δ. και το πολιτικό σύστημα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν τον ικανοποιεί το εκλογικό αποτέλεσμα και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει σχέδιο για το πώς θα αλλάξει η Ν.Δ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By