Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κύρτσος: «Ο Ντράγκι δεν διευκολύνει την ελληνική κυβένηση γιατί ήταν απροετοίμαστη»

«Τι θα πει δεν θα πάρουμε υφεσιακά μέτρα. Η έλλειψη μέτρων έχει ήδη φέρει την οικονομία σε ύφεση» ανέφερε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

kirtsos

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για το ραντεβού της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα. «Έπεσαν οι τόνοι στο πολιτικό επίπεδο και δημιουργήθηκε ένα πολιτικό πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Έχει σημασία να μπορείς να μιλάς, να συνεννοείσαι, να έχεις μια σωστή σχέση. Τα χθεσινά ήταν στη σωστή κατεύθυνση αλλά βέβαια θα πρέπει να βρούμε λύση στα συγκεκριμένα. Εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος», σχολίασε αρχικά ο κ. Κύρτσος και συνέχισε:

«Χθες ήμουν στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων, ήρθε ο κ. Ντράγκι, τον ρώτησα για τις τράπεζες της Ελληνικές, η εικόνα που μας έδωσε μια εικόνα ότι δεν διευκολύνει την Ελληνική κυβέρνηση διότι στις 20 Φεβρουαρίου ήταν απροετοίμαστη να ενταχθεί στο λεγόμενο πρόγραμμα και περιμένει μια κίνηση, μια δήλωση γιατί παραδέχθηκε ότι και το 2012 που βοήθησε την κυβέρνηση είχε στείλει το σωστό μήνυμα, ότι ήταν έτοιμη να ενταχθεί στο πρόγραμμα».

«Τι θα πει δεν θα πάρουμε υφεσιακά μέτρα. Η έλλειψη μέτρων έχει ήδη φέρει την οικονομία σε ύφεση. Υπήρχε μια μικρή ανάπτυξη στο τέλος του 2014, υπήρχαν καλές προγνώσεις για το 2015, τα οποία όλα πήγαν περίπατο», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By