Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κήρυξε πόλεμο και στη δικαιοσύνη ο Πολάκης

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, λίγη ώρα μετά την απόφαση του ΣτΕ, η οποία προφανώς δεν του άρεσε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κήρυξε τον πόλεμο και στη δικαιοσύνη.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Έχουμε πόλεμο και η αριστερά ξέρει να πολεμάει».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .
Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!

Υγ2 όταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για «ασέβεια » .Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!

Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By