Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

«Κλείνει ο ΣΚΑΙ» συμφωνα με πληροφορίες του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ότι μπορεί ο ΣΚΑΪ να έχει καταθέσει έναν υπερπλήρη φάκελο, αλλά το φάκελο θα τον δει μόνο ο υπουργός Επικρατείας

adonisΤην αποκάλυψη ότι «πρωτοκλασάτος υπουργός» του είπε «μην ανησυχείς, ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε», έκανε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι ο υπουργός του είπε ότι «ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες έχει φτιαχτεί για να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

O δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιος είναι αυτός ο υπουργός και εκείνος απάντησε: «Αυτός ο υπουργός μoυ είπε μην ανησυχείς ο ΣΚΑΪ θα κλείσει. Και είναι του πολύ στενού πυρήνα. Αν προκληθώ, θα πω το όνομά του. Αυτός το ξέρει ότι μου το είπε».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι μπορεί ο ΣΚΑΪ να έχει καταθέσει έναν υπερπλήρη φάκελο, αλλά το φάκελο θα τον δει μόνο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Επισημαίνοντας αυτά τα ζητήματα του νόμου περί τηλεοπτικών αδειών, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι το ΣτΕ θα τον κρίνει αντισυνταγματικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By