Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κλειστά τα σχολεία στην Άρτα αύριο

Μετά την πρωτοφανή θεομηνία

arta2

Κλειστά θα μείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία του δήμου Άρτας μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έχει πλήξει την περιοχή τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα όλη νύχτα θα διεξάγονται περιπολίες σε περιοχές που έχουν εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Άρτας ώστε να εκτιμηθεί η έκτακτη κατάσταση από την σφοδρή κακοκαιρία στο νομό και στην οποία έδωσε το παρών ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

«Μέλημα της κυβέρνησης είναι αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών να βρεθούν τρόποι ώστε να βοηθηθούν όλοι οι πληγέντες συμπολίτες μας», ανέφερεο κ. Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι ήρθε στην Άρτα με εντολή του πρωθυπουργού και ότι όλο το βράδυ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του κράτους για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Ακόμη τόνισε ότι ήδη βρίσκονται στην Άρτα μηχανικοί από το υπουργείο Πολιτισμού που θα ασχοληθούν με το γεφύρι της Πλάκας που κατέρρευσε και συμπλήρωσε ότι φτάνει στη περιοχή και κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών.

By