Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Κλειστή η εθνική οδός Άρτας- Αντιρρίου

Αγρότες με τρακτέρ και κτηνοτρόφοι αντιδρούν στο ασφαλιστικό

agrotes

Κλειστή από τις 12:00 έως τις 14:00 παραμένει η εθνική οδός Άρτας- Αντιρρίου, στο ύψος του χωριού Κομπότι αλλά και όλοι οι παρακαμπτήριοι δρόμοι από αγρότες με τα τρακτέρ τους και κτηνοτρόφους που αντιδρούν στο ασφαλιστικό.

Στο μπλόκο βρίσκονται εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, ενώ όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Κώστας Τσίρκας, «το μέτωπο στην Άρτα ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό είναι ενιαίο».

Αγρότες και κτηνοτρόφοι με τρακτέρ και φορτηγά που είχαν κάνει χθες προσυγκεντρώσεις στα χωριά τους, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας στις 10 το πρωί και στη συνέχεια παρατάχθηκαν στην αφετηρία της Εγνατίας Οδού δίπλα από το λιμάνι εξωτερικού.

Όπως λένε, θα παραμείνουν στο σημείο, ενώ σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους στην υπόλοιπη Ελλάδα θα ξεκινήσουν δίωρους αποκλεισμούς της Εγνατίας. Στο μπλόκο των αγροτών, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγακας, ο οποίος δηλώνει ότι η κυβέρνηση «πρέπει να πάρει πίσω όσα σχεδιάζει για το ασφαλιστικό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By