Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

KLM: Ξεκινά πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Αμερική τον χειμώνα

Η αποκατάσταση του παγκόσμιου δικτύου των προορισμών της βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της KLM και την έξοδό της από την κρίση του κορωνοϊού ως μιας ισχυρότερης και πιο ανταγωνιστικής αεροπορικής εταιρείας

Η άρση των περιορισμών ώθησε την εταιρεία στην απόφαση να επαναφέρει τις πτήσεις της προς το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι από τις 7 Δεκεμβρίου. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση προς αυτούς τους προορισμούς μπορούν να επικοινωνούν τώρα με την KLM για να μεταφέρουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση στις απ΄ ευθείας πτήσεις.

Νωρίτερα η KLM ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ενισχύσει το χειμερινό πρόγραμμά της με τέσσερις νέους προορισμούς: Κανκούν (Μεξικό), Πορτ οφ Σπέιν (Τρινιντάντ & Τομπάγκο), Μπριτζτάουν (Μπαρμπάντος) και Μομπάσα (Κένυα).

Στρατηγική δικτύου
Η αποκατάσταση του παγκόσμιου δικτύου των προορισμών της βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της KLM και την έξοδό της από την κρίση του κορωνοϊού ως μιας ισχυρότερης και πιο ανταγωνιστικής αεροπορικής εταιρείας.

Από την έναρξη της πανδημίας, η KLM διατήρησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της ήταν εφικτό. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στους επιβάτες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα απολύτως απαραίτητα ταξίδια τους και να μπορεί να συνεχιστεί η μεταφορά φορτίων, συμπεριλαμβανομένου ιατρικού υλικού και εμβολίων.

Η στρατηγική αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική για την εταιρεία και τώρα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η επαναφορά των επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα πτήσεων

Η KLM προσφέρει υψηλά πρότυπα υγιεινής, ευέλικτη κράτηση και υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών
Η KLM μεταφέρει τους επιβάτες της στους προορισμούς τους με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση, για τα οποία έχει κερδίσει το Diamond Status από τον Οργανισμό Εμπειρίας Επιβατών Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΡΕΧ).

Αυτό καθιστά την KLM ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στα πλαίσια υγιεινής και ασφάλειας υγείας. Η KLM προσφέρει στους πελάτες της την μέγιστη ευελιξία κατά την κράτηση, αλλαγή ή ακύρωση των κρατήσεων. Η KLM έχει επίσης βραβευθεί με πέντε αστέρια από την ΑΡΕΧ με βάση τις αξιολογήσεις των υπηρεσιών και του προϊόντος της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By