Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Κλοπές με δράστες ανήλικους σε Σπάρτη και Καλαμάτα

Ασκήθηκαν κατηγορίες και στους γονείς παραμέληση της εποπτείας τους.

Το αυτοκίνητο ενός κατοίκου τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης αποπειράθηκε να διαρρήξει ένας ανήλικος την περασμένη Παρασκευή, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν τον τσακώσει.

Το θύμα κατήγγειλε την απόπειρα στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης και η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, που περιλαμβάνει και τους γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας του.

*** Ένας άλλος ανήλικος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, λίγες ώρες αφ’ ότου τρύπωσε σε ένα κατάστημα και έκλεψε διάφορα έγγραφα. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που άσκησε στον ίδιο δίωξη για κλοπή και στους γονείς του δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Στη Λάρισα, μία 18χρονη συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους σε ένα εμπορικό κατάστημα να κλέβει έξι… γκαζάκια! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By