Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Κολωνάκι: Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές για την πτώση του 13χρονου κοριτσιού από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας

Ένα δέντρο στο οποίο «έσκασε» το 13χρονο κοριτσάκι από τον 6ο όροφο του διαμερίσματος της οδόυ Σπευσίππου στο Κολωνάκι, ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και του έσωσε τη ζωή.

Την ώρα που η μικρή μαθήτρια δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της πτώσης στο κενό.

Πληροφορίες του protothema.gr λένε ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με την οικογένειά της πριν την πτώση.

Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια να ήρθε σε ρήξη με τους γονείς της και θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη ενώ οι γονείς της καλούσαν σε βοήθεια, με τη μητέρα της να χάνει τις αισθήσεις της και να σωριάζεται λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

By