Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

kOnDe Nostalgia Summer 2015

Ανασύροντας μνήμες από το μπαούλο της γιαγιάς και συνδυάζοντάς τες με οργανικό βαμβάκι, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και kOnDe.

1

T-shirts, φορέματα και αξεσουάρ από ύφασμα. Μια συλλογή αέρινων ρούχων, που απευθύνεται σε γυναίκες που επιλέγουν την κομψότητα, την απλότητα και την άνεση στις καθημερινές καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

Fb: https:/ www.facebook.com/kOnDefashion

Πότε και που :

Διάρκεια έκθεσης : 4 – 14 Ιουνίου 2015

Στα πλαίσια του μίνι φεστιβάλ «Summer Lovers» Gallery Artshot-Sophia Gaitani

Λεμπέση 11, Μακρυγιάννη, Ακρόπολη

Τηλ. 2114064984

3

kOnDe info :

O Kωνσταντίνος Δέδες (kOnDe) γεννήθηκε στη Δράμα το 1976 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης και εργάστηκε στον οργανισμό «Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1997». Την επόμενη τριετία εργάστηκε ως επιμελητής καλλιτεχνικών εκθέσεων.

Μετά την αποφοίτησή του από τη Δραματική Σχολή το 2001, εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο και σε άλλους θιάσους. Παράλληλα, το ενδιαφέρον του για τη μόδα τον οδήγησε στο styling και στη διακόσμηση βιτρινών σε καταστήματα της Αθήνας.

2

Το 2002 εισήχθη στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα εργάζεται σε γνωστές εταιρείες εισαγωγής-εξαγωγής ενδυμάτων και καταστήματα λιανικής ως διευθυντής – merchandiser. Η αγάπη του για τη μόδα έγινε βαθύτερη μέσω της εμπειρίας του στα showroom και στις εταιρείες χονδρικής και συνδυάστηκε με την αγάπη του για το θέατρο, αποτελώντας το έναυσμα για ν’ αρχίσει να σχεδιάζει t-shirt για άνδρες και γυναίκες.

Ήταν ένα νέο, μικρό άνοιγμα στην αγορά του ενδύματος με ανδρικά και γυναικεία t-shirt, φορέματα, υφασμάτινα κολιέ και φουλάρια. Δημιουργίες μόδας για τις απλές και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας.

Τα ρούχα του είναι ένα μείγμα απλότητας και κομψότητας όπου χαρακτηριστικά όπως η εκφραστικότητα, ο ρομαντισμός και η θεατρικότητα εκδηλώνονται μαζί με την επιμονή του στη λεπτομέρεια και την άψογη εφαρμογή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By