Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Κωνσταντινόπουλος: Θα φανεί αν κάποιος θέλει να διασπάσει την παράταξη…

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν» διευκρίνισε  ο υφυπουργός Ανάπτυξης

konstantinopoulosC

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, με δηλώσεις του στο Mega ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στον απόηχο της δήλωσης του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος προανήγγειλε νέο κόμμα σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αν θέλει κάποιος να φύγει από το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να πεί βαριά πράγματα» τόνισε με νόημα ο κ. Κωνσταντινόπουλος, με αποδέκτες όλους εκείνους που διαφοροποιούνται από την κομματική γραμμή, όπως για παράδειγμα τον βουλευτή Αιτωλοαρκανίας του κόμματος, Θάνο Μωραϊτη που πρόσκειται στους «παπανδρεϊκούς». Ο τελευταίος, μιλώντας στον ANT1, επανέλαβε το αίτημα του για συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας.  «Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν» διευκρίνισε ακόμη ο υφυπουργός.

Σε ερώτηση αν η τοποθέτηση του αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, ο υφυπουργός σημείωσε, χωρίς να τον κατονομάσει, πως  «θα φανεί αν κάποιος θέλει να διασπάσει την παράταξη, αν θέλει κάποιος μια παράταξη πληγωμένη που πάει να δικαιωθεί, να τη διασπάσει, ας το πράξει»

Ωστόσο, ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε οι πολίτες επιβραβεύουν την υπεύθυνη στάση του κόμματος, επισημαίνοντας πως «κάνουμε αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις με κόσμο και πηγαίνουν πολύ καλά».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By