Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κωνσταντινόπουλος σε Γεροβασίλη : Στο ίδιο ψέμα θεατές

«Στο ίδιο ψέμα θεατές» απαντά ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη σε ερώτησή του για το ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου, έκανε λόγο για πρωτοβουλία του βουλευτή να βοηθήσει «στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να καλλιεργήσει ένα φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει πως η κ. Γεροβασίλη «επαναδημοσιεύει» με δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όσα είχε αναφέρει δημοσίευμα για το συγκεκριμένο θέμα και παραθέτει τη σχετική απάντηση, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε για πρώτη φορά στις 9/10/2019 αμέσως μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που οδηγούσε σε αδιέξοδο στο να προχωρήσει το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και εν συνεχεία εκ νέου στις 25/10/2019, οπότε και συζητήθηκε στην «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» την Παρασκευή 1/11/2019.

«Επομένως δεν σχετίζεται καθόλου με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο» και τους ισχυρισμούς της κ. Γεροβασίλη, σημειώνει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By