Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Κόντρα Λαφαζάνη – Γεωργιάδη για την εκλογή ΠτΔ

Στον απόηχο της πρωτοβουλίας των «8» βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητων για την εκλογή ΠτΔ

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στον απόηχο της πρωτοβουλίας των «8» βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητων. «Υπάρχει η ταινία που λέει «και οι 7 ήταν υπέροχοι», μόνον που όταν γίνονται «8» είναι χάλια», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτό που ζητούν είναι φιλί ζωής στην κυβέρνηση Σαμαρο-Βενιζέλου και ψήφος στο νέο μνημόνιο που έρχεται και πρόσθεσε ότι η πρόταση δεν δίνει κανένα διέξοδο. «Αποτελεί τη μεγαλύτερη θεσμική εκτροπή να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, αφού βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, έχετε μόνο την εμπιστοσύνη της Βουλής των πιστωτών για αυτό να πάμε άμεσα σε εκλογές», συμπλήρωσε.

«Ξεχάσατε ότι δεν είναι «8», αλλά «9», ξεχάσατε τον Σταθάκη που είπε τα ίδια σε συνέντευξή του», ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη που μίλησε για επιχείρηση λάσπης που θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Κουμουνδούρου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έστρεψε τα πυρά του και κατά του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση που μίλησε για φρεσκάρισμα του συνδικαλιστικού νόμου. «Μην φρεσκάρετε άλλο το ασφαλιστικό κ. Βρούτση γιατί δεν θα πεθαίνουν οι απεργοί πείνας, αλλά οι συνταξιούχοι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By