Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Κορονοϊός: Διασώστης του ΕΚΑΒ διαγνώστηκε θετικός! Στο κόκκινο η ανησυχία στην Καστοριά

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δοκιμάζει και την Καστοριά. Διασώστης του ΕΚΑΒ διαγνώστηκε θετικός…

Σύμφωνα με πληροφορίες, διασώστης του ΕΚΑΒ βγήκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από ύποπτα συμπτώματα. Ξεκίνησε ιχνηλάτηση σε όλες τις επαφές του διασώστη ο οποίος μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Εν τω μεταξύ, μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορoνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, αρχικά δύο ηλικιωμένοι οι οποίοι ήταν τρόφιμοι στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και βρέθηκαν θετικοί στον ιό, άφησαν την τελευταία τους πνοή. Λίγες ώρες μετά ακολούθησε ο θάνατος 87χρονου, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Όλοι στη Θεσσαλονίκη.

Μια 83χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η γυναίκα έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήταν τρόφιμος του γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου». Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέληξε ένας άνδρας, 90, από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Στις 09.15 τη μάχη για τη ζωή έχασε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης ένας άντρας 87 ετών.

Οι τρόφιμοι του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι που έφυγαν από τη ζωή λόγω κορωνοϊού ανέρχονται σε 12. Συνολικά η χώρα μας μετρά 252 νεκρούς από τον φονικό ιό. Να σημειωθεί πως θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που έμεναν στον οίκο ευγηρίας, ενώ από τον ιό μολύνθηκαν και 7 από τους 30 εργαζόμενους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By