Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κορωνοϊός – Euroleague: «Εξετάζουμε όλα τα σενάρια για να συνεχιστεί η σεζόν

Όλα τα πιθανά σενάρια που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν εξετάζει η Ευρωλίγκα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της Πιστή στον στόχο της η Ευρωλίγκα!

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (9/4) εξακολουθούν να εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο Eurocup.

Από “κει και πέρα, τονίζεται πως συνεχίζεται διαπραγμάτευση για την επίτευξη συμφωνίας με την Ένωση Παικτών και Προπονητών, ενώ εξετάζονται και διάφορα πλάνα για τη μείωση των οικονομικών επιπτώσεων που θα έχουν οι ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας αναφέρει:

– Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση με την Ένωση Παικτών και Προπονητών, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας και με τους δύο.

– Συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε εναλλακτικά σενάρια που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα και το EuroCup, έχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία των παικτών και των συμμετεχόντων.

– Δουλεύουμε μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλάνα για την ελάττωση της αρνητικής οικονομικής επίπτωσης, που θα υποστούν οι ομάδες.

– Συνεχίζουμε την προσπάθεια της καμπάνιας #EUROLEAGUEUNITED, να παραμείνει κοντά στην κοινότητα των ομάδων και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ γενικά.

– Διεξαγωγή περιοδικών μίτινγκ ανάμεσα στη λίγκα και τους εκπροσώπους των ομάδων, ώστε να μοιραζόμαστε πληροφορίες αναφορικά με την στρατηγική που θα ακολουθηθεί σε επίπεδο οικονομικό, νομικό, μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By