Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Κορωνοϊός – Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ – Δείτε βίντεο

Μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, φροντίζοντας όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομετρηση των θαμώνων.

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Νησί», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια – θερμόμετρα.

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές εως σημερα, όπως αναφέρει στο protothema. gr ο ιδιοκτητης της Target Security Χρήστος Γατσης.

Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορωνοϊού ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης στην πρωτεύουσα και στην επαρχία και δη στα μπιτς μπαρ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By