Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Κορωνοϊός: Νύχτα εντάσεων έξω από τη Νάπολη – Διαδηλωτές πυρπόλησαν φορτηγό

Νέα ένταση σημειώθηκε στο Μοντραγκόνε, έξω από την Νάπολη, όπου 49 Βούλγαροι εργάτες βγήκαν θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού.

Πάνω από 100 Ιταλοί κάτοικοι της περιοχής διαδήλωσαν χθες, Πέμπτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι μέρος των αλλοδαπών, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Ένας Βούλγαρος εποχικός εργάτης, παράλληλα, πέταξε καρέκλα από μπαλκόνι της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται σε απομόνωση, προς την κατεύθυνση του συγκεντρωμένου πλήθους.

Επίσης κατά την διάρκεια της περασμένης νύχτας πυρπολήθηκε μικρό φορτηγό το οποίο ήταν παρκαρισμένο κάτω από τις πολυκατοικίες στις οποίες διαμένουν οι ξένοι εργαζόμενοι.

Σήμερα ο περιφερειάρχης της Καμπανίας, Βιντσέντσο Ντε Λούκα έκανε γνωστό ότι από σήμερα η περιοχή, που έχει τεθεί σε απομόνωση, θα ελέγχεται από την αστυνομία, τον στρατό και τους καραμπινιέρους.

Στο μεταξύ, το τελευταίο εικοσιτετράωρο πραγματοποιήθηκαν πάνω από επτακόσια νέα τεστ για την ανίχνευση του ιού, με στόχο να προληφθεί τυχόν εξάπλωση των μολύνσεων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By