Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Κορονοϊός: Ο Τζανάκης προαναγγέλει lockdown – Μπάχαλο με τις δηλώσεις των ειδικών

Ο κορονοϊός παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα τη στιγμή που ο Νίκος Τζανάκης προαναγγέλει lockdown!

Κορονοϊός: Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown προανήγγειλε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, δίνοντας μια νέα διάσταση στο θέμα της πανδημίας.

Τη στιγμή που η Ελλάδα παλεύει καθημερινά με τα χιλιάδες κρούσματα και τους θανάτους από τον Covid-19 οι ειδικοί διατηρούν μια κατάσταση ανασφάλειας με τις δηλώσεις τους.

Αυτή τη φορά, ο κ. Τζανάκης κλήθηκε να σχολιάσει τα νέα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έξαρσης που παρουσιάζει ο ιός.

Μιλώντας στο κανάλι του ΑΝΤ1, τα έβαλε με τους ανεμβολίαστους πολίτες που σύμφωνα με τις δηλώσεις του είναι η αιτία της διασποράς, τονίζοντας πως τα μέτρα της Κυβέρνησης με τον περιορισμό των εξόδων αυτής της κατηγορίας των πολιτών είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποτύχουν και αυτά κάτι που αυτομάτως θα πρέπει να βάλει την Κυβέρνηση σε σκέψεις για lockodown έστω και αν η ίδια διατυμπανίζει πως δεν πρόκειται να πάρει μια τέτοια απόφαση.

«Αν δεν αποδώσουν θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα και ενδέχεται να πάμε σε νέο ιδιότυπο lockdown», σημείωσε ο Νίκος Τζανάκης σε μια ακόμη δήλωση που προκαλεί μπάχαλο.

Κάθε μέρα ο καθένας βγαίνει και δίνει την δική του εκτίμηση , πανικοβάλλοντας τον κόσμο και έχοντας πάντα ως κοινό παρονομαστή την στοχοποίηση των ανεμβολίαστων.

Την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες βαδίζουν με μηδενικό σχεδιασμό ενώ δεν κάνουν το παραμικρό για την τόνωση της δημόσιας υγείας με προσλήψεις προσωπικού και δημιουργίας σωστών ΜΕΘ.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ήδη υπάρχουν οι σκέψεις για επαναξιολόγηση των μέτρων από την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όλα αυτά τη στιγμή που η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη προανήγγειλε rapid test και διπλή μάσκα στα σούπερ μαρκετ!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By