Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Κορωνοϊός – Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε ενότητα και ξεκάθαρες αποφάσεις

Την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει τελική βαθμολογία, αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού, εξέφρασε στην τηλεδιάσκεψη της Super League 1 στην οποία μετέχει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Ξεκάθαρη άποψη πως πρέπει να υπάρξει τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αν ληφθεί απόφαση για οριστική διακοπή, εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συμμετέχει στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League 1 και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση διακοπής πρέπει να είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι πρωταθλητής.

«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι αυτό επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος να είναι πρωτος, δεύτερος, τρίτος τεταρτος ακόμα και τελευταιος κλπ. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε παύλες ούτε τελείες, ούτε άνω τέλειες.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις».

Υπενθυμίζουμε ότι στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχει κι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος πρότεινε από την πλευρά του την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By