Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό η ασθενής που εξετάζεται για επαναλοίμωξη με Covid-19

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και στην ειδική κλινική για ασθενείς με ύποπτη συμπτωματολογία ή με επιβεβαιωμένη νόσο Covid-19, νοσηλεύεται η ασθενής που ενώ είχε αναρρώσει από τη λοίμωξη στις αρχές, φέρεται να εμφάνισε και πάλι συμπτώματα λοίμωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί ως προς την κατάσταση της υγείας της ασθενούς, καθώς ο προκαταρκτικός κλινικο-εργαστηριακός έλεγχος παραπέμπει σε λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος και της χορηγείται η ενδεδειγμένη αγωγή. Ωστόσο, αύριο, Τρίτη, αναμένεται και το αποτέλεσμα του νεότερου τεστ από το οποίο θα διαπιστωθεί αν εξακολουθεί να νοσεί από τη νόσο Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στο τέλος Μαρτίου, νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό και έλαβε εξιτήριο στις 6 Απριλίου. Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ιπποκράτειο με συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα και παραπέμφθηκε στον Ευαγγελισμό όπου είχε νοσηλευτεί.

Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς αναφέρθηκε από τους γιατρούς ως πιθανό περιστατικό επαναθετικοποίησης και επαναλοίμωξης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By