Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Κορωνοϊός: Θετικό στην Covid-19 βρέφος μόλις 3 μηνών από την Έδεσσα

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε στην Έδεσσα ένα βρέφος μόλις 3 μηνών. Η διάγνωση έγινε τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα και για τους γονείς του.

Η είδηση προκαλεί σοκ, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάγνωση στη χώρα μας σε βρέφος τέτοιας ηλικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό εμφανίζει καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο σπίτι του.

Τις τελευταίες ημέρες, τα κρούσματα κορωνοϊού προκαλούν ανησυχία στην Έδεσσα. Από χθες βρίσκεται στο ΑΧΕΠΑ νεαρός με κορωνοϊό, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, χθες εντοπίστηκαν 4 νέα κρούσματα στην Έδεσσα, ενώ με βάση τις εκτιμήσεις, τα κρούσματα στην Πέλλα ξεπερνούν τα 30. Την ίδια ώρα, η πλειοψηφία των κρουσμάτων στην Έδεσσα αφορά ηλικίες από 20 έως 30 ετών.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη με κορωνοϊό συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ.

Η κοπέλα νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην παθπαθολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη με την κατάσταση της να παρουσιάζει επιδείνωση και τους γιατρούς να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 17χρονη δεν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By