Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Κορωνοϊός: Το ζευγάρι από τη Σερβία έκρυψε από την οδηγό ταξί ότι ήταν ύποπτα κρούσματα

Απίστευτα λάθη και παραλείψεις φαίνεται ότι έγιναν κατά τη διαχείριση του ζευγαριού από τη Σερβία που βρέθηκαν να νοσούν με κορωνοϊό, ενώ έκαναν διακοπές με γκρουπ στην Αιδηψό.

Το ζευγάρι είχε πάει στο κέντρο υγείας Ιστιαίας. Ωστόσο, η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Λαμίας έγινε με ταξί. Η οδηγός μάλιστα υποστηρίζει ότι της απέκρυψαν ότι ήταν πιθανά κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως είπε στο Mega, η οδηγός ταξί από την Αρκίτσα, το μόνο που ήξερε ήταν ότι ένας διαβητικό τουρίστας πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα έρθει ένα ζευγάρι Σέρβων ο οποίος είναι διαβητικός αυτός ο κύριος. Και περίμενα ένα ζευγάρι που έχει διαβήτη για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις. Από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας από έναν συνάδελφο και από μία ξεναγό. Αυτοί με πήραν τηλέφωνο, αυτό είναι καταγεγραμμένο στο κινητό μου, όλα μέσα», ανέφερε.

Από την πλευρά της, η βοηθός ξεναγού ανέφερε ότι «όταν στο κέντρο υγείας γιατρός άκουσε ότι είναι Σέρβος και δεν αισθάνεται καλά, κατευθείαν τους απομάκρυναν και δεν ήθελαν καν ούτε να τους εξετάσουν για τον διαβήτη, ούτε τίποτα».

Τους ζήτησαν να πάνε στη Λαμία με ταξί, γιατί το κέντρο υγείας διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο, που τους είναι «πολύτιμο». Ωστόσο, η οδηγός ταξί είναι ξεκάθαρι και αναφέρει ότι «ούτε κατά διάνοια» δεν είχε ενημερωθεί. Στο νοσοκομείο της είπαν την αλήθεια.

«Μου λέει αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι διαβητικοί, είναι για κορωνοϊό. Και τρελαίνομαι εκείνη την ώρα», λέει η γυναίκα.

Το ζευγάρι που βρέθηκε θετικό στον μοριακό έλεγχο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Τεστ έκανε και η βοηθός ξεναγού ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι η οδηγός ταξί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By