Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

«Κορωνοπάρτι» με… μπαλωθιές στη Κρήτη – Έφευγαν απο τις ταράτσες οι καλεσμένοι

Έφοδο σε «κορωνοπάρτι» πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι στο Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Creta24, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι εκείνο που κινητοποίησε τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο και να διαλύσουν το πάρτι, ήταν οι… μπαλωθιές που ακούστηκαν από το σπίτι.

peripolika-skalani1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετέχοντες γιόρταζαν για ενα νεαρό από άλλο χωριό που θα έφευγε φαντάρος ενώ το συγκεκριμένο σπίτι επιλέχθηκε επειδή βρισκόταν μακριά από τον αστικό ιστό.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι περίπου 20 καλεσμένοι, διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να διενεργήσουν έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Επίσης, αλλη μία συγκέντρωση ατόμων σε σπίτι πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Ικάρου της Νέας Αλικαρνασσού.

Εκεί συγκερώθηκαν περίπου 10 καλεσμένοι, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By