Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Κως: Σε περιφραγμένο αγρόκτημα καλλιεργούσε 16 χασισόδεντρα

Μέρα- μεσημέρι έστησαν ενέδρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλειδών γύρω από ένα αγρόκτημα σε χωριό της Κω, για να τσακώσουν τον καλλιεργητή μιας χασισοφυτείας με 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου που είχαν εντοπίσει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο.

Όταν έφτασε ο 60χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος για να περιποιηθεί την φυτεία που είχε αναπτύξει, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν 2,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν στην κατοχή του, καθώς και τα χασισόδεντρα. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στον υπαίθριο χώρο έξω από το σπίτι του στην Κέρκυρα, αλλά και στην αυλή του, καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη φυτεία από 37 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφθανε ως 1,90 μέτρο, ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38 γραμμαρίων που είχε πάνω του και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας όταν έγινε έρευνα στην κατοικία του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβη στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ κατασχέθηκαν και 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν Έλληνα ο οποίος επέβαινε σε ταξί, όταν του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58,2 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν 56 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By