Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Κουκουλοφόροι τα έσπασαν ξανά: Ερμού «πράξη β’» στην Πατησίων

Ερμού πράξη δεύτερη στην οδό Πατησίων… Νέα επίθεση εξαπέλυσαν πριν από λίγη ώρα κουκουλοφόροι στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα αντιεξουσιαστών βγήκε από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων και άρχισε να σπάει βιτρίνες τουλάχιστον 10 καταστημάτων. Στη συνέχεια έβαλαν στο στόχαστρο τους υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Οι αναρχικοί χρησιμοποίησαν για τις επιθέσεις πέτρες, καδρόνια και λοστούς ενώ η αστυνομία και αυτή τη φορά, όπως στην περίπτωση των επιθέσεων στην Ερμού, ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχες.

Οταν έσπευσαν οι αστυνομικοί, οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πανεπιστημιακούς αυτόπτες μάρτυρες, οι κουκουλοφόροι μπήκαν στην ΑΣΟΕΕ όπου και βρήκαν άσυλο, ενώ η είσοδός τους στον πανεπιστημιακό χώρο προκάλεσε πανικό μεταξύ των φοιτητών.

Oι επιθέσεις αναρχικών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας συνεχίζονται με αφορμή την υπόθεση μη μεταγωγής του Ντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές Λάρισας στον Κορυδαλλό. Ο Ντίνος Γιαγτζόγλου ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας κατηγορείται για την αποστολή τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο.

Σήμερα Παρασκευή συνεδριάζει η επιτροπή μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αίτημα του Γιαγτζόγλου, ο οποίος ζητά τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές της Λάρισας στις οποίες βρίσκεται τώρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By