Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Κουμουτσάκος: Ή ένας δύσκολος δρόμος ή ένας γκρεμός

Ή ένας δύσκολος δρόμος με προοπτική, ασφάλεια και προβλεψιμότητα ή ένας γκρεμός, ένα χάος.

koumoutsakos

Ο βουλευτής της Ν.Δ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ερώτημα αν το «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δίνει σήμα «ναι» σε όλα.

«Υπάρχουν στη ζωή και στην πολιτική στιγμές που οι επιλογές δεν είναι μεταξύ ευνοϊκών. Συνήθως οι δύσκολες αποφάσεις υπάρχουν μεταξύ δύσκολων επιλογών. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι πολύ σαφή. Ή ένας δύσκολος δρόμος με προοπτική, ασφάλεια και προβλεψιμότητα για το παρόν και το αύριο της οικονομίας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας, της προσωπικής μας ζωής και πορείας ή ένας γκρεμός, ένα χάος. Ενα χάος στο άγνωστο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Και προσθέτει: «Το οποίο όμως ήταν μέχρι χθες άγνωστο, εδώ και δύο ημέρες έχει γίνει γνωστό και έχει γίνει δραματικά γνωστό. Είναι οι ουρές στις τράπεζες, είναι οι συνταξιούχοι που ευτελίζονται παραμένοντας στη σειρά για να πάρουν όχι αυτά που τους υποσχέθηκαν τις αυξημένες συντάξεις, αλλά μειωμένες. Και κάτι ακόμα. Επειδή η εικόνα αυτή στις τράπεζες είναι άμεσα συνυφασμένη με την πορεία της οικονομίας, ξέρετε ότι δεν είμαι κάποιος που δραματοποιώ ούτε τα λεγόμενά μου, ούτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις, αλλά οι ουρές στις τράπεζες είναι σε αυτές τις συνθήκες ο προάγγελος για μεγαλύτερες και πιο ευτελιστικές για τους πολίτες ουρές στα συσσίτια».

(Visited 1 times, 1 visits today)