Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας και τρίτο μνημόνιο ψήφισε και μέτρα έβαλε

Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει ορατό στον ορίζοντα το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναγνώρισε το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο κυβερνητικός συνασπισμός, ωστόσο εκτίμησε ότι «οι εκλογές δεν λύνουν τα προβλήματα, καθώς η κατάσταση είναι αδιέξοδη» και αμφισβήτησε την πιθανότητα να δρομολογήσει είτε ο Αλέξης Τσίπρας ή οι δανειστές εκλογές.


Real.gr Δημήτρης Κουτσούμπας ΣΚΑΙ από realmedialive

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στηλίτευσε τη ρητορεία της κυβέρνησης περί διαπραγμάτευσης και εκτίμησε ότι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θα ψηφίσουν τα μέτρα χωρίς αντιδράσεις.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου είπε ότι «ο κ. υφυπουργός μάλλον δεν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον κορόιδευε».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και το επίπεδο ζωής των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων, των αγροτών και των συνταξιούχων από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και από τα μέτρα που «στραγγαλίζουν» την οικονομία και τα εισοδήματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)