Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας επαναφέρει το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις

«Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την υποταγή στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου»

koutsoubasB

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας πως στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο «κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού».

Ακόμη, είπε ότι κ. Τσίπρας «επανέφερε τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων, προσπαθώντας μάλιστα να τους συνδέσει με τη νέα αναδιανομή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που κάνει η κυβέρνησή του, σε παλιά και νέα τζάκια».

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την υποταγή στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου και επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη Ν.Δ. και τα κόμματα, των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, αγκαλιά στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, το σάπιο κράτος τους».

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σημείωσε και κατέληξε: «Απέναντι σε όλους αυτούς είναι οι αγωνιζόμενοι εργάτες, οι αγρότες, οι αυταπασχολούμενοι, οι επιστήμονες, οι νέοι και οι νέες, είναι το ΚΚΕ που στηρίζει το δίκιο τους».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By