Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Κούγιας για την δολοφονία του Άλκη: «Φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν στην Αλβανία»

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την ανησυχία του για την έρευνα της αστυνομίας σχετικά με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού και των άλλων δύο παιδιών που μαχαιρώθηκαν στο τραγικό επεισόδιο της Θεσσαλονίκης μίλησε στην «Livesport» και εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη των ερευνών της αστυνομίας.

«Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν.

Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να αάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα», ανέφερε ο Κούγιας.

SDNA Google news

By