Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Κρήτη: Κόρες ήθελαν να ξενυχτάνε και μήνυσαν τον αυστηρό πατέρα τους

Μετά από καβγάδες και προσπάθειες να συνετίσει τις κόρες του, ο πατέρας άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τα κορίτσια έξω από το σπίτι!

ginaika-plati

 

Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα μιας οικογένειας από ένα χωριό της Μεσαράς του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές εξόδους ως αργά των κορών του.

όπως αναφέρει το cretalive μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καβγάδες, ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση – ματ και άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του … απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι … δεν αστειεύεται!

Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να καλμάρει ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε «πυροσβεστικό» ρόλο.

Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της.

Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

(Visited 1 times, 1 visits today)