Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Κρήτη: 17χρονος βίασε γυναίκα μπροστά στα μάτια πρώην ιερέα με δική του εντολή

Απρόμενες προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 34χρονης γυναίκας στην Κρήτη η οποία στη συνέχεια κατήγγειλε ότι πριν από οχτώ μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο, πρώην ιερωμένο, αλλά και έναν ανήλικο.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ανήλικος, ο οποίος καταγγέλλεται ότι βίασε επίσης την 34χρονη κατ” εντολή και παρουσία του πρώην παπά.

Η γυναίκα, πολωνικής Καταγωγής, είχε καταγγείλει την περασμένη Κυριακή ότι είχε δεχτεί επίθεση ξυλοδαρμού από έναν 47χρονο Έλληνα -ο οποίος και είχε συλληφθεί άμεσα- και έναν Βούλγαρο – ο οποίος αναζητείται. Μάλιστα, την ίδια μέρα η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι πριν από οχτώ μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της, που σύμφωνα με το flashnews.gr, πηγαίνει αρκετά πίσω και έχει απρόσμενο παρασκήνιο.

Ο 47χρονος που τη χτύπησε και κατηγορείται ότι τη βίασε είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων, ο οποίος έχει καθαιρεθεί. Ο πρώην παπάς φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την Πολωνή. Κάποια στιγμή χώρισαν και τότε ο πρώην παπάς την κάλεσε σε ένα μέρος για να συζητήσουν. Αυτό συνέβη πριν από οχτώ μήνες. Όταν εκείνη πήγε στον χώρο που της είχε πει ο 47χρονος, εκείνος την κλείδωσε και φώναξε και έναν άλλο νεαρό, ανήλικο, ο οποίος κατ” εντολή του πρώην παπά και παρουσία του, τη βίασε.

Από την έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο ανήλικος που φέρεται να τη βίασε ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που καθαιρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και είχε φύγει με το αυτοκίνητο, με το οποίο μάλιστα είχε και τροχαίο ατύχημα, καθώς δεν βρισκόταν σε νηφάλια κατάσταση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By