Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Κρήτη: Αντρας προσπάθησε να βιάσει δυο τουρίστριες σε παραλία του Ηρακλείου

Σε κατάσταση σεξουαλικής υπερδιέγερσης βρέθηκε ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος όρμησε σε δύο νεαρές τουρίστριες, που είχαν πάει για μπάνιο σε πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου.

Ο ασυγκράτητος άνδρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί για να τις βιάσει, με αποτέλεσμα οι κοπέλες να αρχίσουν να φωνάζουν, ζητώντας βοήθεια.

Εργαζόμενοι σε μπαρ που λειτουργεί στην παραλία έτρεξαν άμεσα προς το σημείο αυτό και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον Ηρακλειώτη, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση… σεξουαλικού αμόκ.

Της υπόθεσης επιλήφθηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλειώτης, ο οποίος έχει ψυχιατρικό ιστορικό, δεν ακολουθούσε τον τελευταίο καιρό την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και επίσης φέρεται να είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους: την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, την εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, την ψυχιατρική παρακολούθησς σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων.

Μάλιστα υποχρεούται να υποβάλει κάθε φορά που θα εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα τις βεβαιώσεις των γιατρών. Επιπλέον, οι δικαστικές Αρχές έδωσαν εντολή να τεθεί υπό 48ωρη ψυχιατρική παρακολούθηση, ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By