Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Διέλυσαν και έβαλαν φωτιά στο σχολείο! Ξεσπάει ο διευθυντής για τις εικόνες στο Γυμνάσιο

Απίστευτες εικόνες καταστροφής σε σχολείο στην Κρήτη. Οι ζημιές ξεκινούν από τις τουαλέτες και συνεχίζονται στους υπόλοιπους χώρους…

Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι του… “καπνίσει” στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ στην Κρήτη, αφού καθημερινά τα απογεύματα μαζεύεται πολύς κόσμος στο σημείο, με μερικούς να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες από το σημείο, με τους ανεξέλεγκτους νεαρούς κάθε ηλικίας να ξεσπούν με κάθε τρόπο, σπάζοντας τις πόρτες στις τουαλέτες, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και τα πλακάκια, ρίχνοντας κάδους, ανάβοντας φωτιές, ακόμα και προσπαθώντας να σπάσουν τις λεκάνες!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, με τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου, Γιώργο Φωτόπουλο, να επισημαίνει ότι μόλις πριν λίγο καιρό είχε επισκευαστεί ξανά η πόρτα της τουαλέτας ΑΜΕΑ, ενώ απουσία φύλαξης, κάτι που ισχύει για όλα τα σχολεία της πόλης, ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν οι υπαίτιοι του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά ούτε και να μπει ένα τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By