Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Κρήτη – Κορονοϊός: Πρωτοχρονιάτικο “φέσι” για δύο ιδιοκτήτες σπιτιών και έναν επιχειρηματία

Τσουχτερά πρόστιμα θα κληθούν να πληρώσουν δύο ιδιοκτήτες σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα αλλά και ένας επιχειρηματίας που διατηρεί καφετέρια στις Μοίρες, καθώς οι μεν πρώτοι – παραβιάζοντας τα μέτρα που ισχύουν – διοργάνωσαν στα σπίτια τους κοινωνικές εκδηλώσεις, ο δε επιχειρηματίας σέρβιρε καφέ σε πελάτες εντός του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, οι δύο πολίτες που κάλεσαν έξτρα κόσμο στο σπίτι τους ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα πληρώσουν από 3.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας 5.000 ευρώ. Επιπλέον στην επιχείρησή του επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο… πάρτι οργανώθηκε στον καταυλισμό Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στις προηγούμενες, επιβλήθηκαν πρόστιμα και στους συμμετέχοντες ενώ οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι υπήρξε “έλεγχος” για το ποιος έμπαινε και έβγαινε στον καταυλισμό προκειμένου να μην υπάρξουν νέα “παρατράγουδα”.

Οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο είχαν σαν αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά 85 παραβάσεις, 56 εκ των οποίων για άσκοπες μετακινήσεις και 29 για μη χρήση μάσκας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By