Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Κρήτη: Πατέρας και γιοι πουλούσαν ναρκωτικά σε ανήλικους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικους, στην οποία εμλέκονται ένας πατέρας με τους γιους του.

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ο 45χρονος πατέρας και οι δύο γιοι του, 24 και 18 ετών, που κατηγορούνται ότι προσέγγιζαν παιδιά σε πάρκα, πουλώντας τους ουσίες.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν, σε πάρκο επί της Λ.Καζαντζίδη στο Ηράκλειο, τον 18χρονο την ώρα των συνομιλιών με δύο ανήλικους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τους είχε πουλήσει δύο γραμμάρια κάνναβης έναντι ποσού 10 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, είχαν ήδη πληροφορίες για την οικογενειακή … «ναρκω-μπίζνα».

Ως «καβάντζα» διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν ένα δωμάτιο στην περιοχή των Πατελών (ξεχωριστό από την κατοικία τους) όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 300 γραμμάρια χασίς. Από εκεί είδαν να βγαίνει ο 18χρονος, ο οποίος κατόπιν πιάστηκε στο πάρκο.

Κατά την απολογία τους, ο πατέρας και ο μεγάλος γιος του ισχυρίστηκαν ότι είναι εξαρτημένοι και κατείχαν την ποσότητα για δική τους χρήση.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι εν αγνοία τους ο μικρός γιος πήρε την ποσότητα κάνναβης, όχι για να την πουλήσει, αλλά για να κάνει χρήση από κοινού με τα παιδιά στο πάρκο.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By