Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026

Κριτική Κούλογλου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο ήταν στην αντιπολίτευση

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχολίασε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο ήταν στην αντιπολίτεση.

Ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας για το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, είπε: «αν συμβεί αυτό και βρεθεί στην κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με χειρότερα προβλήματα».

«Έχουν γίνει στο παρελθόν λάθη από αξιωματικές αντιπολιτεύσεις να προκαλούν πολιτικές εξελίξεις για να γίνουν κυβέρνηση και τους γυρνάει μπούμερανγκ», συμπλήρωσε.

«Ο κάθε καινούργιος έρχεται μετά και σπάει τα μούτρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά τα μέτρα τα οποία συζητούνται ο κ. Κούλογλου έκανε λόγο για «υποχρεωτικές κινήσεις σε συνθήκες ασφυξίας», διατηρώντας τις επιφυλάξεις του για το αν με αυτά τα μέτρα διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της Ελλάδας.

«Και αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητά εκλογές» κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By