Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Κρούση ΠΑΟΚ σε Βέρνμπλουμ για λύση του συμβολαίου

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ήταν η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ το καλοκαίρι του 2018, πείθοντας τελικά τον Σουηδό χαφ να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και μάλιστα έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν καθ’ όλο το διάστημα του καλοκαιριού.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν το κατάφερε αυτό με το αζημίωτο, αφού οι ετήσιες αποδοχές του έφταναν περίπου τα 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν απέδωσε, αφού ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2018 στη Λιβαδειά τον έθεσε «off» μέχρι σήμερα και πλέον ο Δικέφαλος θέλει να βρει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του 33χρονου χαφ, ώστε να ολοκληρωθεί η συνεργασία από το φετινό καλοκαίρι και σε αυτή την περίπτωση ποιες είναι οι απαιτήσεις του.

Η απάντηση δεν ήταν αυτή που ήθελε να ακούσει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Σουηδός απαιτεί πάνω από 60% του συμβολαίου για να πει «αντίο», κάτι που σημαίνει πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι… απαγορευτικό για τους Θεσσαλονικείς που επιθυμούν εξορθολογισμό του μπάτζετ, βάσει και των απαιτήσεων του Financial Fair Play.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By