Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξέρεις από Vespa;

Ο πρώτος γύρος της Ελλάδας με… Vespa!

wikimedia.org
wikimedia.org

Η ιδέα για τον γύρο της Ελλάδας με Vespa, που προτάθηκε για πρώτη φορά σαν ιδέα, πριν περίπου ένα χρόνο, στο αντίστοιχο topic του Vespa Forum Hellas από μέλη του,  θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου.

Βασικό σύνθημα, στο ταξίδι με σκοπό τη θετική προβολή της Ελλάδας , θα είναι το «Αγαπώ τη ζωή– Αγαπώ την Ελλάδα– Αγαπώ τη Vespa».

Η ομαδική αυτή εκδρομική προσπάθεια έχει κύριο σκοπό να αναδείξει  την αισιοδοξία και την θέληση του Έλληνα για καλύτερες μέρες και να  προβάλει  την Ελλάδα στο εξωτερικό. Η εθελοντική συμμετοχή, έστω και σε ένα μέρος της διαδρομής, έχει μεγάλη σημασία για τους διοργανωτές, ώστε να πραγματοποιηθεί ο γύρος της χώρας με τα αγαπημένα δίτροχα.

Η συνολική διαδρομή θα καλύψει περίπου 2000 χλμ.  Η απόσταση θα καλυφθεί  σε 10 ημέρες, με διαδρομές των 180-270 χλμ. ημερησίως., ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ιδιοκτήτες Vespa και Lambretta, απ’ όλη  την Ελλάδα και άλλες χώρες, χωρίς εξαιρέσεις.

Θα δοθεί  η δυνατότητα επιλογής στα μέλη των τοπικών ενώσεων, να συμμετάσχουν στον  γύρο, καλύπτοντας  μέρος της διαδρομής  στα όρια της περιοχής τους, σαν σκυταλοδρομία.  Με τον τρόπο αυτό δεν θα είναι υποχρεωμένοι να βγουν έξω από την ευρύτερη περιοχή τους, εκτός αν θέλουν να ακολουθήσουν όλη την διαδρομή ή τμήμα της. Έτσι θα συνδεθεί όλος ο γύρος, σαν ένα τεράστιο παζλ.

*Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.vespaforumhellas.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By