Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω της επίσκεψης της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μετά τις 8 το βράδυ αναμένεται να ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της λεωφόρου Συγγρού και στη Βασιλίσσης Σοφίας και σε δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Σημειώνεται ότι στο Καβούρι γύρω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η γερμανίδα Καγκελάριος τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Το πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ ξεκίνησε στις εννέα το πρωί με την ομιλία της σε νέους στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην οδό Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας.

Την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγα λεπτά μετά τις 10:15, όπως ήταν προγραμματισμένο η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγα λεπτά μετά τις 10:15, όπως ήταν προγραμματισμένο η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By