Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Κύριος μέτοχος του Αμαρουσίου ο Δήμος Στασινόπουλος!

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Δήμος Στασινόπουλος είναι το αφεντικό του Αμαρουσίου

Με την ολοκλήρωση της σύστασης της ΚΑΕ Αμαρουσίου, κύριος μέτοχος του Συλλόγου είναι πλέον ο Δήμος Στασινόπουλος. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στους τομείς της εστίασης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του real estate είναι πλέον το αφεντικό της ομάδας των βορείων προαστίων.

Είναι ένας άνθρωπος που τρέφει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, καθώς υπήρξε και καλαθοσφαιριστής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και με την παρουσία του θέλει να συμβάλλει, ώστε το Μαρούσι να ανακτίσει ένα κομμάτι από την αίγλη του παρελθόντος.

Ξέρει καλά πως δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, απαιτεί σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, αλλά όπως έχει καταφέρει να πετύχει στην επαγγελματική του διαδρομή, θέλει το ίδιο να πράξει και στο Μαρούσι.

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Σκαραφίγκας και οι παίκτες του δουλεύουν καθημερινά στο γήπεδο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Ο Παπαγιάννης πέρασε πίσω από τον Τζάκσον και αυτός τον αποθέωσε σε όλο τον κόσμο: «Είναι τόσο καλός…» (vid)
FIBA WORLD CUP
Ο Παπαγιάννης πέρασε πίσω από τον Τζάκσον και αυτός τον αποθέωσε σε όλο τον κόσμο: «Είναι τόσο καλός…» (vid)
Δυο κενά υπάρχουν στο ρόστερ ποιυ αφορούν τη θέση του γκαρντ και του σέντερ, που θέλουν να καλύψουν το συντομότερο στο Μαρούσι, ώστε η ομάδα να δουλέψει πλήρης και να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

By