Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Lady Gaga: Έπεσα θύμα βιασμού στα 19 μου

«Υποβλήθηκα σε ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να θεραπευθώ»

lady_gaga

Θύμα βιασμού αποκάλυψε πως έπεσε στα 19 της η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Έντουαρντ Στερν, «The Howard Stern Show».

Η 28χρονη τραγουδίστρια προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη όταν θέλησε να εξηγήσει τη σημασία του κομματιού «Swine» («γουρούνι»), δηλώνοντας μέσω των στίχων θέλησε να εκφράσει την οργή της για την κακοποίηση που υπέστη. Όπως δήλωσε, ο άνδρας που την βίασε ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της και μουσικός παραγωγός.

«Δε με επηρέασε άμεσα, αλλά τέσσερα ή πέντε χρόνια αργότερα. Με έπληξε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο πληγωμένη, αλλά έλεγα στον εαυτό μου “προχώρησε”, γιατί έπρεπε να ξεφύγω από αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως για πολλά χρόνια δεν ήθελε να παραδεχθεί αυτό που της συνέβη και όταν το συνειδητοποίησε, δεν επιθυμούσε να μοιραστεί την τραυματική εμπειρία της με κανέναν.

«Πέρασα τρομακτικές στιγμές, για τις οποίες τώρα μπορώ να χαμογελάσω, αλλά μόνο γιατί υποβλήθηκα σε ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να θεραπευθώ. Ήμουν κρυμμένη σε μία γωνία. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μόλις 19 ετών. Πήγαινα στο καθολικό σχολείο και αφότου συνέβη αυτό το τρελό πράγμα σκέφτηκα “Έτσι είναι οι ενήλικες;”. Ήμουν πολύ αθώα», επισήμανε η 28χρονη τραγουδίστρια.

Ερωτηθείσα από τον Στερν αν αντιμετώπισε πότε τον βιαστή της, η ίδια απάντησε: «Θα με τρομοκρατούσε. Θα παρέλυα. Μία φορά τον είδα σε ένα κατάστημα και είχα παραλύσει από το φόβο. Ήμουν λίγο μεγαλύτερη από όταν συνέβη το περιστατικό. Δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Και μετά είπα ότι όλο το ποτό κι η ανοησία… Πρέπει να πας στην πηγή, αλλιώς δεν θα φύγει. Δεν πρόκειται να φύγει», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως θα αναλάβει την ευθύνη για τον πόνο που βίωσε, θα συνεχίσει να δείχνει όμορφα, μην επιτρέποντας στον άνθρωπο που την κακοποίησε να της κλέψει όσα δημιουργικά έχει πραγματοποιήσει.

Όσο για το ντουέτο της με τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ και τον δίσκο «Cheek to Cheek», δήλωσε πως στο πρόσωπο του σπουδαίου τραγουδιστή βρήκε όχι μόνο έναν πατέρα, έναν παππού, έναν θείο, αλλά έναν φίλο, έναν αδελφό.

«Είναι τα πάντα. Δε θέλει τίποτα άλλο από εμένα, πέρα από το ταλέντο και τη φιλία μου. Αυτό που ζητούσα όλο αυτόν τον καιρό είναι να μου πει κάποιος ότι έχω σπουδαία φωνή και θα κάνει τα πάντα για να με βοηθήσει», συμπλήρωσε η Lady Gaga.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By