Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Λαφαζάνης: Δεν θα φύγουμε από το Γερμανικό ευρώ, για να πάμε στη Γερμανική δραχμή

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, περί δραχμής.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είπε: «Οι δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη είναι ακαταλαβίστικες και το μόνο που δείχνουν είναι αδιέξοδο και σύγχυση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε από το γερμανικό ευρώ, για να περάσουμε στη γερμανική δραχμή. Δεν θέλουμε να ξεφορτωθούμε τα μνημόνια και τη λιτότητα με το ευρώ, για να περάσουμε σε νέα τρόικα, μνημόνια και λιτότητα με δραχμή».

Τέλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, κατέληξε: «θέλουμε το εθνικό νόμισμα. Αλλά θέλουμε το εθνικό νόμισμα για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα, για να ελευθερωθούν οι Έλληνες πολίτες, για να αποκτήσει η χώρα μας δημοκρατία και την εθνική της κυριαρχία, για να εφαρμόσουμε ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ελλάδας με τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Αυτή είναι η δική μας εναλλακτική πρόταση για το εθνικό νόμισμα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By