Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λαφαζάνης: Η χώρα πέφτει χωρίς… αλεξίπτωτο

Mιλώντας στον «Αnt1» o κ. Λαφαζάνης προέβαλε μια σειρά από αρνήσεις που οριοθετούν την φυσιογνωμία του κόμματος του

lafazanis-iskra

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του και για μια ακόμη φορά υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν είναι κόμμα της δραχμής, αλλά ένα κόμμα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχέδιο που έχει ως βασικό στόχο την κατάργηση της λιτότητας.

Mιλώντας στον «Αnt1» o κ. Λαφαζάνης προέβαλε μια σειρά από αρνήσεις που οριοθετούν την φυσιογνωμία του κόμματος του κι αυτές είναι:

-ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας

-ΟΧΙ στη φορολεηλασία

-ΟΧΙ στην Εθνική υποτέλεια

Αρνήθηκε την κριτική που του ασκείται ότι μέχρι πρόσφατα συμπορευόταν με τις επιλογές της κυβέρνησης και υποστήριξε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα είχε καταψηφίσει στα κομματικά όργανα την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι ήταν τεράστιο λάθος η μη προετοιμασία της κυβέρνησης σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων κι ότι θα έπρεπε να υπήρχε ένα τεκμηριωμένο εναλλακτικό σχέδιο ώστε να μην φτάσουμε στο έσχατο σημείο και να δώσουμε στους δανειστές την ευκαιρία να μας εκβιάσουν.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η χώρα μας έχει καταντήσει προτεκτοράτο και οι Έλληνες σκλάβοι. Μάλιστα είπε ότι την ώρα που μας συγκινεί όλους το δράμα των προσφύγων, δεν ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η ελληνική νεολαία έχει καταντήσει ουσιαστικά προσφυγική με χιλιάδες νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό.