Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Λαφαζάνης: Η ιστορία του Νομισκατοκοπείου είναι μία ιστορία για αγρίους

Ο νεομνημονιακός Τσίπρας είπε χοντρά ψέμματα από τη ΔΕΘ στο λαό.

lafazanis2

 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, τόνισε ότι προϋπόθεση για να μπει τέλος στα μνημόνια είναι η έξοδος της χώρας από τη «γερμανική φυλακή» της Ευρωζώνης και το πέρασμα σε εθνικό νόμισμα, το οποίο είναι η βιώσιμη και ρεαλιστική προοπτική.

Παράλληλα, ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε νεομνημονιακό πρωθυπουργό που λέει με τη μεγαλύτερη ευκολία ψέματα και συμπλήρωσε λέγοντας ότι έχει υποστεί πλήρη μετάλλαξη.

Από τη κριτική του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οποίο είπε ότι είναι:  «αδίστακτα νεοφιλελεύθερος και ορκισμένος μνημονιοφύλακας».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το νομισματοκοπείο: «Η ιστορία του Νομισκατοκοπείου είναι μία ιστορία για αγρίους. Από τα πιο πρωτοφανή μυθεύματα που έχουν σερβιριστεί στην πολιτική ζωή της χώρας».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε: «Και δεν ελέχθη ως αστείο, γιατί ως αστείο θα το καταλάβαινα, κατατέθηκε σοβαρά. Ότι δήθεν εγώ έκανα ως εναλλακτική πρόταση, για να αποφύγουμε το Μνημόνιο, να πάμε να κλέψουμε το Νομισματοκοπείο, το οποίο δεν είχε και τίποτα μέσα, παρά μηχανήματα».

«Αυτό ήταν ένα κατάντημα για αυτούς που έκαναν αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης στο πρόσωπό μου και στο πρόσωπο φυσικά της ΛΑ.Ε. και δυστυχώς θέλω να πω ότι αυτή την εκστρατεία την ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο κ.Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Από το Μαξίμου ξεκίνησε αυτή η συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου, περί Νομισματοκοπείου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By