Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Lamborghini: Στο Ντουμπάι το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο

Το Ντουμπάι σίγουρα δεν έχει έλλειψη τεχνητών θαυμάτων. Μετά τα νησιά του κόσμου και το Palm Jumeirah, αλλά και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου με τη μορφή του Burj Khalifa, η πόλη προσθέτει τώρα ένα ακόμη ρεκόρ στο ενεργητικό της με την ίδρυση του μεγαλύτερου εκθεσιακού χώρου της Lamborghini στον κόσμο.

Το νέο εκθεσιακό κέντρο και το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί στο Dubai Automobili Lamborghini, κατασκευάστηκε προκειμένου να προετοιμάσει το διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων της φίρμας για το μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει την επικείμενη προσθήκη του νέου SUV Urus το 2018 στη σειρά μοντέλων της μάρκας, η οποία θα σημειώσει σημαντική αύξηση στον όγκο πωλήσεων.

Η εντυπωσιακή κτιριακή εγκατάσταση καλύπτει 1.800 τετραγωνικά μέτρα σε τρεις ορόφους και υπάρχει ακόμη ένας χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν επίσημα προϊόντα Lamborghini. Επομένως, ακόμα κι αν δεν πηγαίνετε εκεί για να παραγγείλετε μια Huracan ή μια Aventador, υπάρχει κάτι για όλους σας.

«Η Μέση Ανατολή είναι μια ισχυρή αγορά για τη Lamborghini», λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stefano Domenicali. Έτσι, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και θέλετε να δείτε το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Lamborghini στον πλανήτη, κατευθυνθείτε προς εδώ…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By